Вішалки плічка для одягу оптом - незамінні для торгового бізнесу
30.04.2018

Вішалки плічка для одягу оптом - незамінні для торгового бізнесу

Ці аксесуари вже давно увійшли в наше життя як само собою зрозумілі. Цілком природно, що вони використовуються повсюдно: в кафе, ресторанах, театрах і кіно, не кажучи вже про домашній гардероб. Крім того, коли мова йде про магазини одягу, саме з ними асоціюються великі торгові зали, з акуратно розвішаним одягом і блискучими вітринами. Якщо Ви вирішили відкрити свій бутік або шоу-рум - це абсолютна необхідність для Вас. Для того щоб речі мали доглянутий товарний вигляд, Вам необхідно купити вішаки оптом. З їх допомогою Ви зможете зручно і раціонально розташувати одяг на стійках, надавши йому охайний зовнішній вигляд, а з ними він буде ідеально сидіти і не помнеться.

Які існують різновиди вішалок-плічок?

Виходячи з призначення, розрізняють вішаки плічка для одягу оптом для різних предметів одягу: верхній, літньої, вішаки для шарфів і ременів, і навіть нижньої білизни. Щоб не помилитися з вибором, радимо розібратися в основних характеристиках:

  • Металеві. Вважаються одними з найбільш довговічних, так як вони відрізняються зносостійкістю і високою міцністю, але при цьому досить важкі - це варто врахувати при покупці стелажів.
  • Пластикові. Враховуйте те, що на них не можна вішати занадто громіздкі речі, так як під їх вагою вішаки можуть погнутися і зламатися. Їх великий плюс - це легкість та різноманітність колірної гами: найпопулярнішими є зелені, червоні, сині і жовті.
  • вішаки дерев'яні. Можуть бути лаковані або без покриття - вони користуються найбільшою популярністю серед покупців, а все завдяки екологічності, та відмінним експлуатаційним параметрам.

Якщо формат Вашого магазину пов'язаний з еко-напрямком, і Ви збираєтеся продавати одяг з натуральних матеріалів - останній варіант гармонійно впишеться в цю концепцію. Будьте впевнені, відвідувачі оцінять таку турботу. Зверніть увагу на доброякісність сировини, з якого зроблені вішаки - вони не повинні виділяти токсичний запах або мати будь-які шорсткості - щоб не пошкодити тканини.

Хочете купити вішалки оптом за найкращою ціною?

Безліч сучасних інтернет-магазинів реалізують тремпеля, але наш має вагому перевагу: ми виготовляємо їх самі. Величезна матеріально-технічна база дала можливість запустити масштабне виробництво різних видів, серед яких Ви знайдете якісні вішаки плічка для одягу оптом і в роздріб за найдемократичнішою вартістю. З огляду на те, що наша компанія є виробником, ми відповідаємо за якість нашої продукції, і готові надати всі необхідні документи, які це підтверджують.