«Wishak» - все починається з нас.
09.08.2018

«Wishak» - все починається з нас.

«Wishak» - все починається з нас. 

Трикутний пристрій з химерним гачком, без якого нині не уявляє собі життя жодна людина насправді з’явився аж на початку ХХ століття. В своєму автентичному вигляді вішак був вигнутим клаптиком дроту, сьогодні ж це не просто побутова необхідність, а самобутня дизайнерська одиниця. ТМ «Вішак» відомо про ці істотні дрібнички абсолютно все, адже вони стоять на сторожі комфорту українських гардеробів вже майже п'ятнадцять років. На їх рахунку – більш ніж 100 найвигадливіших різновидів вішаків, у всій багатоманітності форм та призначень.

Експерти «Wishak» постійно співпрацюють з найіменитішими брендами нашої країни і втілюють ризикові задуми топових дизайнерів, тому їм добре відомо – дещиця фантазії і буденне перетвориться на унікальне. Творча команда бренду радить експериментувати і спробувати їх продукцію в незвичному амплуа. До прикладу, перетворити вішак на креативний тримач преси, оригінальний стелаж для окулярів чи підставку для зберігання біжутерії.

Думати і працювати поза рамками стереотипного сприйняття – один з девізів команди «Wishak».

Їх продукція – радше формування стильного образу бренду, аніж виробництво стандартизованого продукту. На більшість вішаків можна замовити якісне нанесення авторського логотипу, відтак домашній гардероб в один клік перетвориться на трендовий шоу-рум , а вже існуючі торгові марки стануть ще впізнаванішими. До того ж, професіонали «Wishak» автоматично пропонують фахову допомогу у розробці унікального дизайну, логотипу чи кольорової гами  вішака.      

Конкурентні ціни, мінімальні терміни виготовлення, великий і дрібний опт: якщо театр починається з вішака, то стильний гардероб – з «Wishak».