Нанесення логотипу

Артикул: логотип
0.00 грн
Оберіть кількість
Разом (без ПДВ):
0.00 грн
Кількість

ТМ "Вішак" пропонує друк на вішаках та чохлах для одягу власного виробництва. 

На більшість вішаках та чохлах Ви можете замовити нанесення логотипу. Брендування - це відмінна реклама Вашої фірми. Товар стане більш впізнаваним і відмінним від інших.

 

Ми пропонуємо нанесення логотипу на вішаки декількома способами:

Тамподрук (Тampoprinting) - логотип наноситься фарбою малюнок виходить матовим.



Термодрук (Hot Stamping) - це технологія друку з використанням спеціальної плівки. Метод термодруку складається в підігріванні матриці до 100 ° C. Зіткнення матриці з плівкою ПЕТ активізує шар клею, який разом з  шаром лаку і алюмінію залишається на поверхні вішалки. Таким чином, зовнішню оболонку утворює  плівка, влита в декорований предмет. Результат гарячого тиснення - міцний і стійкий до подряпин малюнок. Ця технологія декорування характеризується високою якістю друку і яскравим блиском.



Об'ємний логотип - це найбільш ефективний і помітний тип логотипу. Для нанесення об'ємного логотипу використовується спеціальна гравірована матриця яка залишає потрібний відбиток в процесі лиття пластмаси і технологія термодруку описана вище, яка додатково підкреслює об'ємність логотипу. Єдиною особливістю яка може засмутити при використанні даного типу нанесення логотипу є початкова вартість виготовлення матриці для лиття, але в подальшому вартість особливо не впливає на кінцеву ціну готового виробу.