Брендування - кращий спосіб вигідно представити свій товар!
19.03.2019

Брендування - кращий спосіб вигідно представити свій товар!

Кожен бренд одягу бажає заявити світові про себе, але не всі знають з чого почати. Почніть зі створення індивідуального стилю. Але пам'ятайте, обличчя вашого магазину - це не тільки унікальна продукція, яку ви представляєте, а й обладнання, на якому вона виставляється!

Щоб додати своєму бутіку родзинку і виділити його серед безликих торгових точок, ми рекомендуємо розглянути можливість брендування! Це не просто відмінний спосіб позначити, що представлена ​​лінійка одягу належить вам. Це крутий рекламний хід, який підвищить вашу впізнаваність! Ось чому багато компаній замовляють нанесення логотипу на вішаки. Такі плечики - стильна, престижна і красива прикраса будь-якого інтер'єру, що надає приміщенню додатковий статус і демонструє відвідувачам турботу і повагу власника до своїх клієнтів.




Якісне нанесення фірмового логотипу на вішаки

Якщо ви бажаєте унікалізувати свій магазин, то в такому випадку співпраця з компанією Wishak - найкраща ідея. Ми допоможемо зробити гарне оформлення вашого шоуруму за допомогою високоякісного обладнання і вішаків з логотипом.

Ми повністю візьмемо на себе:

  • Розробку моделі вішалки і її колірного рішення.
  • Створення та нанесення логотипу з урахуванням ваших вимог і побажань.

Якими способами проводиться брендування вішаків?

  • Тамподрук. Цей процес здійснюється таким чином: на кліше наноситься фарба, а після того, як до нього торкається тампон, фарбувальний склад переноситься на потрібну поверхню. Даний метод гарантує високу якість малюнка, його стійкість до стирання і механічних пошкоджень. Таке брендування можна зробити з використанням будь-якого кольору.
  • Лазерне гравірування дозволяє за допомогою спеціального лазера нанести на пластину вішака логотип. Цей прийом виключає можливість деформації виробу, а також його стирання протягом тривалого часу.
  • Флокування передбачає нанесення на поверхню вішака текстильних волокон. В результаті такого брендування вішак набуває неймовірно привабливого "оксамитового" зовнішнього вигляду. Такі вішаки з логотипом виглядають дуже респектабельно і дорого.

Який спосіб брендування ви б не вибрали, ми з радістю виконаємо ваше замовлення в найкоротші терміни. З нами ваш магазин стане ще кращим!