Плічка для дитячого одягу - must have гардеробу малюка
10.05.2018

Плічка для дитячого одягу - must have гардеробу малюка

Без цих маленьких потрібностей, зараз досить складно уявити повноцінне функціонування дитячої шафки. Як правило, дитячі вішаки від "дорослих" відрізняються лише розмірами, а практичне призначення їх таке ж: плічка для дитячого одягупризначені для того, щоб максимально раціонально організувати простір в шафі, і акуратно розташувати дитячий одяг. Вони бувають декількох видів, і їх прийнято розділяти на:

  • Підлогові. Такі моделі найчастіше оснащені коліщатками, що робить їх більш мобільними та зручними у використанні. Таким чином, при необхідності дитина зможе самостійно пересувати вішак на власний розсуд.
  • Тремпеля. Це класичні екземпляри, які можуть бути оснащені зажимами для штанів і спідниць.

Їх наявність просто необхідна, адже як красиво виглядають рівненько складені дитячі дрібнички на поличках і на милих вішачках - так Ви не тільки наведете порядок, але і будете поступово навчати синочка чи доньку самостійності та дбайливого ставлення до речей.

Вибираємо стійки і вішаки

Сучасний ринок рясніє розмаїттям виробів, так би мовити, на будь-який смак і колір. Плічка для дитячого одягу є не тільки базових, але і яскравих та соковитих кольорів. Більшість з них розфарбовані малюнками кумедних тваринок, які так радують діток, і стануть відмінним доповненням гардеробної кімнати. Вони розраховані на різну вагу одягу, тому виходячи з того, що Ви збираєтеся вішати на них, існують:

Перш, ніж купити дитячі вішаки, зверніть увагу на якість сировини, з якої вони виготовлені: плічка для дитячого одягу не повинні виділяти хімічного та їдкого запаху, мати задирок і шорсткості - щоб не пошкодити тканину, а також знімні та гострі елементи, якими малюк може поранитися. Це важливо для того, щоб забезпечити абсолютну безпеку для Вашого чада.

Вішак модель VM-38

Плічка
для дитячого одягу

Шукаєте де купити дитячі вішаки за найкращою ціною?

Існує безліч інтернет-магазинів, які реалізують продукцію різного цінового сегмента, де кожен зможе підібрати вішаки для дитячого одягу з особистих переваг та фінансових можливостей. На сайті wishak.ua представлений величезний асортимент вішаків та інших аксесуарів власного виробництва. З огляду на те, що наша компанія є безпосереднім виробником, ми ретельно перевіряємо продукцію на предмет браку, і дотримуємося прийнятної цінової політики.

Заходьте до нас, і переконайтеся в цьому самі. Бажаємо Вам приємних покупок!