Вішаки для одягу - без них не обійдеться жодна гардеробна
27.04.2018

Вішаки для одягу - без них не обійдеться жодна гардеробна

Купити тремпеля для одягу, здавалося б, що може бути простіше. Інша справа, це покупка одягу, яка для багатьох перетворюється в особливий ритуал, від якого одні отримують позитивні емоції, масу задоволення і навіть перебувають у ейфорії, а для інших цей процес перетворюється на муку, неможливість підібрати відповідний розмір, фасон або просто в ненависть до шопінгу. І ось, коли заповітна, неповторна, унікальна річ, ніби створена саме для вас, вже є частиною вашого гардеробу, виникає інша проблема - потрібно подбати про її збереження, про тривалість її життя в модній колекції, серед безлічі класних дрібничок. При цьому, мало хто з нас, при покупці вивчає тремпеля для одягу, їх характеристики, особливості. Як правило, вибір робиться за принципом - подобається або не подобається. Хоча, саме вішаки, на яких ви розміщуєте свої наряди, впливають на тривалість їх використання. Які ж різновиди цих аксесуарів бувають, які тремпеля для одягу вибрати, щоб улюблений лук прослужив якомога довше?

Основні категорії вішаків-плечиків

Для верхнього одягу - можуть бути дерев'яними, з полістиролу або металеві, головне, щоб міцні, надійні і не прогиналися під вагою пальто, курток, шуб.

Для трикотажного одягу повинні бути гнучкими, не містити гострих кінців, щоб не розтягувати кофти, джемпери, кардигани.

Для спідниць і брюк мають містити спеціальні затискачі, саме вони дозволять спідничкам і штанам не втратити красивий вигляд після прасування.

Для білизни - часто використовують в бутіках, але також вони дуже корисні і звичайним модницям, які надають перевагу витонченим трусикам та бюстгальтерам, турбуються про естетику і люблять у всьому порядок.

Для ременів і шарфів - допомагають навести порядок в будь-якій шафі і дають можливість швидко знаходити потрібну деталь.

Пропозиції від ТМ «WISHAK»

Інтернет-магазин «Вішак» пропонує своїм клієнтам купити тремпеля для одягу від виробника, величезний асортимент товарів, більше 100 найменувань, серед яких:

За бажанням замовника виготовляємо тремпеля для одягу різного кольору, наносимо логотипи, написи, що робить ваш бренд більш впізнаваним. Так само, як великий бізнес починається з малого, так і якісні речі починаються, в тому числі, і з вішалки.

Зробити замовлення ви можете на нашому сайті wishak.ua або за контактними номерами телефону. Наші менеджери компетентно дадуть відповідь на всі запитання й допоможуть оформити замовлення якісно і в зазначені терміни. Чекаємо на ваші дзвінки і будемо раді співпраці.