Флокування - незвичайне покриття з ноткою шарму
13.03.2019

Флокування - незвичайне покриття з ноткою шарму

Надати будь-якому предмету привабливості можна за допомогою флокування. Що ж це таке? Це особлива технологічна операція, суть якої полягає в нанесенні заряджених волокон з метою створити текстильне покриття на твердій поверхні. В результаті такого універсального способу обробки можна отримати гарний естетичний вигляд будь-якого виробу. Крім того, флокування не тільки робить речі більш привабливими, але і збільшує їх термін служби! Адже така поверхня стійка до різких перепадів температур, не піддається вигорянню на сонці і деформації.

Ось чому флокування застосовується в багатьох сферах: для тюнінгу автомобіля, для оздоблювальних дизайнерських робіт, для створення сувенірної продукції і навіть для виготовлення ювелірних прикрас. До речі, все частіше флокування застосовується для вішаків. Чому? Ми розповімо вам про це в даній статті!



Флокування плічок, вішаків і тремпелів: розкіш чи необхідність?

Процедура флокування складається з трьох простих етапів:

  • Спочатку відбувається повне або вибіркове (за допомогою трафарету) покриття предмета адгезивом (спеціальним клейовим складом).
  • Після цього, покритий клеєм виріб відправляється в бункер, де волокна заряджаються і встромляються в адгезив строго перпендикулярно.
  • В кінці процесу здійснюється просушка об'єкта і видалення надлишків флоку з його поверхні.

В результаті флокування предмет набуває неймовірно привабливого вигляду з імітацією оксамиту, велюру або замші і стає більш довговічним!

Ось чому флоковані вішаки є такими затребуваними на ринку обладнання для магазинів. Якщо ви володієте бутиком або весільним салоном, то вам варто задуматися над таким процесом, як флокування. За допомогою його "оксамитового" вигляду ви зумієте перетворити навіть самий непримітний предмет в родзинку інтер'єру, виділити свої товари і привернути до них увагу покупців! Крім того, флокування вішаків забезпечить дбайливе зберігання одягу, представленого на стійках! Флокована поверхня не пошкоджує делікатні тканини, не дозволяє матеріалам розтягуватись і деформуватись.

Флокування від ТМ Wishak

Якщо ви зацікавилися флокуванням, то ми знаємо що вам запропонувати! Компанія Wishak має великий досвід у виробництві вішаків та інших аксесуарів для одягу, а також в сфері флокування.

Ми можемо нанести оксамитове покриття на весь асортимент вішаків, який представлений на нашому сайті. Крім того, якщо у вас є таке бажання, ми можемо нанести на готові вироби ваш фірмовий логотип.