Товари для акцій в магазині одягу
15.04.2019

Товари для акцій в магазині одягу

Маркетингові процеси є невід'ємною частиною діяльності кожного магазину, в якому продається одяг. Програми лояльності, бонусні пропозиції, знижки на певні групи товарів, сезонні розпродажі - все це необхідно проводити для того, щоб підтримувати свій статус і підвищувати лояльність покупців.

В умовах високої конкуренції одежно-взуттєвих бутиків, багато підприємців, які бажають підвищити рівень продажів, намагаються створювати ефективну рекламу, розміщуючи банери в Інтернеті і роздаючи листівки на вулицях. Але часто власники торгових точок забувають про те, що потрібно почати з малого: розмістити вітражну наклейку з повідомленням про акцію на вітрині, правильно оформити внутрішню частину приміщення.

У цій статті ми розповімо як вибрати і купити таблички для магазину для проведення акцій.



Таблички з пінопласту, наклейки вітражні та інші промо товари від ТМ Wishak

Уявіть ситуацію. Ви проводите акцію і продаєте зимовий одяг зі знижками з нагоди настання весняно-літнього сезону, розміщуєте інформацію про це на найближчому білборді і чекаєте, коли з'являться нові покупці. І ось люди помічають яскраву вивіску, поспішають до вас за вигідним придбанням і ... не можуть знайти необхідний відділ. Як мінімум, це просто призводить до розгубленості, але деякі гості можуть через це розвернутися і піти до виходу.

Щоб такого не сталося, необхідно правильно організувати простір усередині магазина. У цьому вам допоможуть прапорці та інформаційні таблички наклейки від компанії Wishak:

  • Тематична вітражна наклейка на вітрині або на скляних дверях магазину - ефективне рекламне повідомлення, яке буде залучати не тільки постійних покупців, а й простих перехожих, які випадково будуть проходити повз вашого бутика.
  • Футболки промо з написами "SALE" і "DISCOUNT", розміщені на стійках з вішалками підкажуть відвідувачам де саме знаходяться наряди за зниженими цінами.
  • Таблички з пінопласту можуть бути оформлені у вигляді об'ємних букв і знаків, з яких можна скласти важливий інформаційний напис. Наприклад, "-20%" або "Розпродаж".
  • Трикутні прапорці настільні або меню-холдери на ніжках можна встановити прямо над товаром. Наприклад, на столах з красиво складеною продукцією, що продається зі знижкою.

Наклейки вітражні, футболки промо та інші інформаційні рамки з вивісками дозволять загострити увагу покупців на акційних товарах, а також допоможуть легко і зручно шукати необхідний одяг. Крім того, за допомогою таких яскравих елементів ви зможете прикрасити дизайн свого магазину. Адже можна замовити промо-товари в будь-якому виконанні. Вибирайте розмір, форму, текст і колірне рішення, а команда Wishak втілить вашу ідею в життя!